Blue Air anunţă zbor nou de la Cluj. Spre Franţa

Blue Air anunţă zbor nou de la Cluj. Spre Franţa
Deşi s-a zvonit că Blue Air va introduce zboruri de la Cluj-Napoca spre Paris şi Bruxelles, compania a anunţat oficial lansarea unei rute noi. E drept, spre Franţa. Este vorba despre Nisa, pe Aeroportul Coasta de Azur - Nisa, al treilea cel mai important aeroport din hexagon.

Perioada de operare: 06 iunie 2018 - 19 septembrie 2018

Cluj - Nisa - în fiecare zi de miercuri - 15:15 (decolare) - 17:05 (sosire)
Nisa - Cluj - în fiecare zi de miercuri - 17:50 (decolare) - 21:05 (sosire)

"Ne bucurăm să putem oferi și pe noul program de vară conexiuni directe între Cluj-Napoca și Nisa. Vom continua să adaptăm continuu grila de rute, dar și programul de operare, în funcție de cerințele pasagerilor noștri și ne menținem angajamentul de a oferi oportunități de călătorie variate, la prețuri convenabile. Blue Air este o companie mereu atentă la vocea pasagerilor, astfel că întreaga noastră dezvoltare, procesul continuu de îmbunătățire a serviciilor, menținerea standardele ridicate de confort și siguranța zborului sunt realizate tocmai pentru a valida așteptările pasagerilor noștri", a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Din Cluj-Napoca se poate zbura cu Blue Air spre destinaţiile Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.

Comenteaza