Video Boc a făcut genuflexiuni în stația sportivă smart de pe Memo și a primit un bilet de autobuz gratis

Boc a făcut genuflexiuni în stația sportivă smart de pe Memo și a primit un bilet de autobuz gratis

Clujenii pot câștiga un bilet de autobuz dacă fac 20 de genuflexiuni în stația de pe strada Memorandumului, unde este amplasată prima stație sportivă smart din România.

Cei care trec prin stația Memorandumului Sud pot, până în data de 6 octombrie, în intervalul orar 5:00-23:00, să opteze pentru un „bilet de sănătate”. Biletul este valabil pentru cei care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni. Ca răsplată pentru efort, aparatul emite 1 bilet de călătorie cu transportul în comun în municipiu.

Proiectul este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg, a fiecăruia dintre noi, să găsim modalități de a introduce sportul în rutina zilnică.
Inițiativa echipei SportsFestival este sprijinită de Primăria și Consiliului local Cluj-Napoca și CTP Cluj-Napoca.

“Vă invit să faceți cea mai ieftină investiție în sănătate și cea mai utilă: făcând 20 de genoflexiuni puteți câștiga un bilet gratuit la transportul în comun, îmbinând utilul cu plăcutul – făcând mișcare și, în același timp, circulând cu transportul în comun”, i-a îndemnat primarul Emil Boc pe clujeni. 

Video AICI

Comenteaza