Video Boc a povestit cum a ajuns să doarmă în aeroportul din Munchen, chiar înainte de 1 Decembrie: "Ne-au dat niște pături subțiri. Bagajul nici acum nu mi-a ajuns"

Boc a povestit cum a ajuns să doarmă în aeroportul din Munchen, chiar înainte de 1 Decembrie: "Ne-au dat niște pături subțiri. Bagajul nici acum nu mi-a ajuns"

Primarul Emil Boc a povestit la Ziua Live ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în seara dinaintea Zilei Naționale, când a rămas blocat pe Aeroportul Munchen din Germania, unde și-a petrecut întreaga noapte.

Edilul Clujului a avut parte de o surpriză neplăcută în seara zilei de 30 noiembrie, în seara în care trebuia să ajungă la Cluj-Napoca de la Munchen. Din cauza vremii severe, avionul nu a mai decolat, iar primarul s-a văzut nevoit să rămână pe aeroportul din orașul german până a doua zi.

"Seara, când trebuia să mă întorc, am dormit pe bănci, împreună cu alți clujeni. (...) La ora 10.00 ne-am îmbarcat, am stat două ore în avion și ne uitam cum încercau să dea drumul avioanelor să plece. La ora 12.00 aeroportul s-a închis, pentru că nu au personal peste noapte și ne-au dat jos și ne-au trimis în sala de așteptare. La 11 au închis aeroportul, așa că nu mai era nimeni acolo. Ne-au lăsat niște pături din acelea subțirele în niște cutii, apă și niște Snickers, și ne-au spus la microfon că ne vedem dimineață la ora 6.00", a povestit Emil Boc la Ziua Live.

Primarul spune că nu a găsit niciun hotel disponibil pe o rază de 40 kilometri, așa că a rămas să doarmă pe aeroport.

"Am căutat în zonă, niciun hotel pe o rază de 40 de kilometri nu avea locuri, așa că am rămas acolo, pentru că altfel, de undeva de mai departe nu aveai cum să mai ajungi înapoi dimineața. (...) Bine că am ajuns, Bagajul nici acum nu mi-a ajuns, după o săptămână. Dar nu numai mie, ci și la alți clujeni. Asta este, face parte din viață, nu e plăcut să dormi pe o băncuță de lemn, dar e o experiență, cine a făcut armata nu consideră asta o problemă… Întreb de bagaj în fecare zi, dar îmi spun că nu a ajuns, ca vin câte 2-3 bagaje pe zi, dar mai aștept. Oricum, speranța nu moare niciodată", a relatat primarul.

Emil Boc a ajuns a doua zi, la ora 15.00, la Cluj-Napoca, astfel că a reușit să participe la evenimentele organizate seara cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Comenteaza