Boc, despre incidentele de pe troleibuze: "E mai mult o problemă socială"

Boc, despre incidentele de pe troleibuze:
Primarul Emil Boc susţine că noile troleibuze care vor circula în Cluj de la sfârşitul anului vor ajuta şi la combaterea actelor de vandalism, fiind dotate cu camere de luat vederi. Edilul a precizat însă că persoanele care produc incidente sunt în general cunoscute, fiind vorba mai mult de o problemă socială.

Primarul Emil Boc a specificat că dotarea celor zece troleibuze noi care urmează să circule în CLuj-Napoca  de la sfârşitul anului va limita actele de vandalism şi va preveni fenomenele nedorite, urmând să contribuie la siguranţa călătorilor.

Edilul a arătat că chiar dacă este vorba de doar zece troleibuze, "vor acoperi o arie mare". "În momentul când avem imaginile vom puta identifica persoanele turbulente şi le vom putea sancţiona", a precizat Boc. Conform lui municipalitatea va intensifica patrulările, pentru a preveni şi limita incidentele.

Boc a ţinut să sublinieze pe de altă parte că persoanele care produc incidente în general sunt cunoscute, fiind vorba de unele persoane care sunt primite în diferite centre sau spitale, după care ies şi revin şi produc neplăceri. "E mai mult o problemă socială", a precizat edilul.

ZIUA de CLUJ a relatat recent despre o tânără care a fost lovită de un bărbat, fără ca nimeni să intervină, asta după ce s-a masturbat în faţa ei, pe un mijloc de transport în comun. În luna martie presa locală a relatat despre un incident în care un tânăr a înjurat şi lovit o femeie.

 

 

 

 

 

Comenteaza