Boc, în rolul lui Moş Crăciun. Primarul a împărţit cadouri vârstnicilor de la centrul de îngrijiri din oraş

Boc, în rolul lui Moş Crăciun. Primarul a împărţit cadouri vârstnicilor de la centrul de îngrijiri din oraş
Cei peste 100 de vârstnici Centrul de Îngrijire şi Asistenţă al DGASPC au primit astăzi vizita primarului, care a mers, la fel ca în fiecare an, încărcat de cadouri.

A devenit deja o tradiţie ca primarul Emil Boc să le ofere vârstnicilor cadouri în preajma sărbătorilor. Bătrânii aflaţi în Centrul de îngrijire şi Asistenţă al DGASPC - Cluj, sunt obişnuiţi cu vizitele primarului, care merge acolo cel puţin de 2 ori pe an, de Crăciun şi de Paşti.

În centrul pentru vârstnici subordonat primăriei Cluj-Napoca îşi duc zilele peste 100 de bătrâni, majoritatea bolnavi, aşa că orice mic dar este pentru aceştia un prilej de bucurie. 

"Este o mare plăcere să aduc un zâmbet şi o bucurie pe feţele oamenilor care sunt internaţi aici. Mă bucur de fiecare dată să îi revăd pe mulţi dintre ei, să văd că au condiţii decente, să văd că îşi pot petrece bătrâneţile în condiţii plăcute, datorită oamenilor de aici cu un suflet extraordinar. Noi încercăm să dăm un semn de solidaritate şi să le transmitem tuturor că a face bine este cel mai important lucru şi că stă la îndemâna noastră să facem bine", a declarat primarul Emil Boc.

Boc a fost întâmpinat cu bucurie de către bătrânii care îşi duc veacul la centrul DGASPC şi care au profitat de ocazie pentru a îl colinda pe edil. Cele 105 persoane internate la centrul de îngrijiri au primit pachete cu fructe, dulciuri şi obiecte de igienă.

 

Comenteaza