Bode, prins "nemascat" la UNTOLD. Europol: Pentru că Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"

Bode, prins "nemascat" la UNTOLD. Europol: Pentru că Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"

Sindicaliștii de la Europol nu l-au iertat pe ministrul Lucian Bode și au postat pe Facebook două fotografii de la Untold, una în care acesta pozează cu mască şi în alta în care este surprins fără.

Sindicatul Europol a preluat fotografia publicată de portalul CLUJUST în care ministrul Lucian Bode apare fără mască stând la taclale în zona VIP, la UNTOLD și a alăturat-o celei postate de ministru.

Imaginea este în contrast cu fotografia postată de Lucian Bode pe pagina sa de Facebook în care apare cu masca de protecție alături de Emil Boc și în contrast cu mesajul transmis de ministru mulțimii de oameni din spatele său: "Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!"

Sindicatul Europol a amendat atitudinea ministrului, întrebând retoric "ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă".

"Ministrul (...) a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri". Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă", au scris sindicaliştii de la Europol pe Facebook.

Comenteaza