Boné Ferenc a recunoscut crima! A povestit cum, unde și de ce a ucis-o pe tânăra din Cluj

Boné Ferenc a recunoscut crima! A povestit cum, unde și de ce a ucis-o pe tânăra din Cluj

Boné Ferenc, principalul suspect în cazul tinerei din Cluj-Napoca, găsită ucisă în Bihor, și-ar fi recunoscut fapta. Bărbatul a fost prins, joi seara, în Oradea, ascuns într-un vagon dezafectat din zona gării.

Boné Ferenc, principalul suspect în cazul uciderii tinerei de 30 de ani, Beáta Molnár, dată dispărută din Cluj-Napoca și găsită moartă într-o localitate din Bihor, a fost depistat aseară în cartierul orădean Velenţa, în apropierea Gării CFR. Acesta a fost reținut de polițiștii bihoreni și escortat, apoi, cu mascații, la Cluj-Napoca, pentru a fi predat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru audieri. Sursele ZIUA de CLUJ au declarat că bărbatul era ascuns într-un container din gara CFR și că mașina sa era parcată în apropiere. Se pare că cineva din zonă l-ar fi identificat pe suspectul căutat de polițiști, iar când acesta a ieșit din container să urineze a fost săltat de autorităţi.

Bărbatul a fost adus la Cluj-Napoca vineri dimineață și ar fi fost audiat aproximativ 5 ore. Acesta ar fi recunoscut că a omorât-o pe tânără și a dat detalii despre crimă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sugrumat-o pe tânără la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Spune că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare. 

Boné Ferenc a mai spus că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat, scrie antena3.ro.

Acela a fost momentul în care a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj, însă, spune el, pe drum s-a mai oprit de două ori în căutarea unui loc prielnic pentru a scăpa de trupul fetei.

A plecat apoi spre Oradea, unde s-a ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat. Acesta avea alături de el mai multe sticle mari de apă și își făcuse din câteva plăci de polistiren un fel de ”culcuș” unde să se poată odihni.

Comenteaza