Boney M. Experience vin pe Planeta Crăciun! Concert inedit în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Boney M. Experience vin pe Planeta Crăciun! Concert inedit în Piața Unirii din Cluj-Napoca
| Foto: Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Una dintre surprizele Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca este concertul celor de la Boney M. Experience, care va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, pe scena din Piața Unirii.

Mâine seară, clujenii îi pot vedea și asculta pe cei de la Boney M. Experience, care vor urca pe scena din Piața Unirii la ora 20:00.

"Cu sunet de tobe pe fundal, dar și un zâmbet larg pe buze, te anunțăm că sâmbătă, 2 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun vor urca Boney M. Experience.

Hai și tu să te bucuri de un concert inedit, dar și să fredonăm împreună cântece nemuritoare precum: Rasputin, Hooray! Hooray! și Rivers of Babylon", transmit organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca.

Pe "Planeta Crăciun" este amplasată o scenă unde au loc concerte şi spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În piaţă este prezentă şi o roată panoramică, un carusel, căsuţe poştale pentru scrisori şi Căsuţa lui Moş Crăciun. La căsuţă copiii se pot bucura alături de părinţi de ateliere şi jocuri interactive, iar astăzi, de la ora 16:00, copiii au putut veni la atelierul creativ ca să confecționeze Lampadare de Crăciun. Nu e necesară înscrierea pentru participare.

Târgul de Crăciun este deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcţionare este de la 10.00 la 22.00, iar în weekend programul târgului se prelungește până la ora 23.00.

Comenteaza