Boureanu, arestat după ce a lovit un polițist

Boureanu, arestat după ce a lovit un polițist
Fostul deputat Cristian Boureanu a fost reţinut după mai multe ore de audieri şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru ultraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

"La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de îngrijiri medicale", se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă

Potrivit unor surse, acesta a adormit în secţia de poliţie, fiind în stare de ebrietate. Fostul deputat nu a dat declaraţii poliţiştilor, ajungând la Spitalul Floreasca după ce a susţinut că se simte rău. La unitatea medicală au mers şi poliţiştii care l-au dus ulterior la audieri, Boureanu fiind scos din unitatea medicală în secret.

Fostul deputat a fost reţinut după ce a fost audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 hotărând în jurul orei 01:00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să emită ordonanţă de reţinere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea sa preventivă.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au dispus, prin ordonanţă, la data de 10.06.2017, reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore. Inculpatul Boureanu Cristian Alexandru va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti”, anunţă, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un poliţist. Boureanu nu a putut fi audiat după incident pentru că a adormit în secţie, ulterori fiind dus la spital.

Comenteaza