Brazii de la Belilş, seceraţi de vânt, au blocat complet şoseaua / "Să-i cheme pe hoții de lemne cu drujbele, ei deschid drumul cât ai zice peşte"

Brazii de la Belilş, seceraţi de vânt, au blocat complet şoseaua / "Să-i cheme pe hoții de lemne cu drujbele, ei deschid drumul cât ai zice peşte"
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Furtuna de joi a făcut ravagii în mai multe locuri din județul Cluj. Vremea rea a doborât zeci de copaci pe carosabil. 

"De la Beliș spre Poiana Horea, legătură Huedin Alba, de evitat dacă sunteți în zonă", a scris un şofer pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca după ce s-a declanşat furtuna puternică de joi, 13 iulie, iar mai mulţi brazi au fost seceraţi  de vânt, blocând drumul. 

Oamenii au fost ironici în comentarii şi au transmis că "dacă autoritățile și drumarii nu pot debloca drumul să-i cheme pe hoții de lemne din zonă, ei deschid drumul cât ai zis peşte de le dai lemnul lor..." / "Asa se întâmplă când mai rămân câţiva copaci în pădure. Măcar să fie defrişat de tot." / "Da din păcate e drujba de vină că nu sunt numai câţiva brazi de formă restul, i-a mâncat drujba."

Ulterior pompierii au anunţat unde au avut loc intervenţiile pentru înlăturarea copacilor de pe carosabil din judeţul Cluj. "Pompierii de la Detașamentul Huedin au degajat un copac căzut pe carosabil pe DN1 E60, la ieșire din Huedin. De asemenea, s-au înregistrat mai mulți arbori căzuți între Someșu Cald și Mărișel, pe DJ 107", a transmis ISU Cluj.

Şi în localitatea Măcicașu, comuna Chinteni, s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, a mai  precizat ISU Cluj.  

Comenteaza