BT, premiată pentru inițiativele dedicate dezvoltării angajaților

BT, premiată pentru inițiativele dedicate dezvoltării angajaților

Banca Transilvania a primit recunoaștere pentru inițiativele orientate spre dezvoltarea personală și profesională a echipei sale, fiind premiată în cadrul evenimentului Prism Award, organizat de International Coaching Federation (ICF România), în București.

Prin Prism Award, ICF România își propune să recunoască și să promoveze organizațiile care au o cultură organizațională bazată pe coaching la cele mai înalte standarde.

Prezentă la eveniment, Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, a declarat următoarele, cu ocazia primirii titului Ambasador al Coachingului:

„Suntem mândri că la prima ediție a acestor premii, organizată în țara noastră, locul I a fost primit de Banca Transilvania. Mulțumim pentru această recunoaștere. La BT avem stabilitate mare în rândul managerilor, astfel încât cea mai mare parte dintre ei au beneficiat, de-a lungul anilor, de numeroase și variate programe de dezvoltare. Pasul următor, firesc pentru noi, a fost să adăugăm și alte instrumente și programe de dezvoltare, inclusiv coaching-ul, ca metodă de dezvoltare personalizată, în funcție de obiectivul și de nevoia de dezvoltare a fiecărui manager. Colegii care aleg să folosească această oportunitate își aleg singuri coach-ul dintr-o listă oferită de Academia BT după o selecție riguroasă.”

Datorită preocupării băncii de a construi o cultură organizațională constructivă, în care angajații colaborează între ei și se implică în atingerea obiectivelor, headline-ul 2023 la BT a fost Anul Colegului. 

Comenteaza