"Bucuresti, nu uita, Clujul e de partea ta!". Ultimele detalii privind protestul de la Cluj

"Bucuresti, nu uita, Clujul e de partea ta!". Ultimele detalii privind protestul de la Cluj
| Foto: Hannes Haus/Facebook

Clujenii se pregătesc de protest şi în această seară, după ce, vineri, au ieșit în stradă peste 10.000 de persoane. Organizatorii protestului au publicat pe Facebook programul manifestației.

"În seara asta, mesajul e simplu și marșul e simbolic! Prefectul e reprezentantul Guvernului în teritoriu și prefectul capitalei, Speranța (ce potrivire ironică a numelui) Clişeru, a dat aseară ordinul de intervenție în forță a jandarmilor bucureșteni. Ne vom aduna de la 19 în Piața Unirii, locul consacrat de protest și vom porni la 19:30 într-un marș scurt către Prefectură, pentru a le transmite faptul că nu tolerăm atrocitățile comise aseară în București, sub pretextul restabilirii ordinii publice!", transmit cei de la Umbrela Anticorupție Cluj.

Clujenii s-au adunat și vineri seara în Piața Unirii pentru a se alătura mitingului românilor din diaspora care protestează la București împotriva Guvernului PSD-ALDE. Dacă în Piața Victoriei din Capitală au avut loc ciocniri violente între manifestanți și jandarmi, la Cluj protestul de ieri a fost unul pașnic. 

 

Comenteaza