Buda îi dă câştigători pe Boc la Primăria Cluj-Napoca şi pe Tişe la Consiliul Judeţean: "e sigur" VIDEO

Buda îi dă câştigători pe Boc la Primăria Cluj-Napoca şi pe Tişe la Consiliul Judeţean:
Emil Boc a câştigat Primăria Cluj-Napoca, la diferenţă de 1.500 de voturi în faţa contracandidatului Marius Nicoară (USL), spune preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, într-o conferinţă de presă anunţată de pe un minut pe altul, de la care a lipsit chiar Boc.

Diferenţa de voturi între Boc şi Nicoară este de 1.508, spune Buda după numărătoarea paralelă în 159 de secţii de vot. Este vorba de 53.713 voturi în favoarea lui Boc, faţă de 52.205 pentru Nicoară.

În municipiu, Alin Tişe (PDL) conduce şi el în faţa  contracandidatului Horea Uioreanu (USL), cu 56.313 voturi faţă de 47.378 opţiuni, mai spune Buda. "Suntem încrezători că vom câştiga şi Consiliul Judeţean", a spus Buda, chiar dacă partidul a pierdut oraşe importante, ca Gherla şi Câmpia Turzii.

Nu este prima dată când Boc lipseşte de la conferinţe de presă în care este vorba chiar de el. La fel a făcut şi când primarul Radu Moisin (PDL) l-a atacat pe contracandidatul lui Boc, Marius Nicoară, şi când fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a venit la Cluj ca să-l laude, în campanie. "Am venit aici ca preşedinte al filialei", a explicat Buda, cu referire la faptul că ocupă funcţia de preşedinte al PDL Cluj, chiar dacă, ierarhic, Boc îi este superior ca preşedinte de partid.

Amintim, Biroul Electoral Judeţean a anunţat că va prezenta numărătoarea oficială a voturilor, în Cluj, doar la ora 19.

Comenteaza