Video Foto „Bunica” lui Mircea Bravo a tăiat deja porcul alături de actorul clujean Bob Rădulescu: „Să aduci lada frigorifică, porcul e în ocol” /„De la 7 dimineața suntem aici”

„Bunica” lui Mircea Bravo a tăiat deja porcul alături de actorul clujean Bob Rădulescu: „Să aduci lada frigorifică, porcul e în ocol” /„De la 7 dimineața suntem aici”
| Foto: Captură video Facebook - Bogdan Bob Rădulescu

Sărbătorile vin, iar tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo nu rămâne în urmă când vine vorba de pregătirile de Crăciun. Dis de dimineață, alături de clujeanul Bob Rădulescu, a început sacrificarea porcului.

După ce ieri, Mircea Bravo a postat pe YouTube un clip în care vorbește despre cele trei lăzi frigorifice pe care le are „bunica” lui în casă, astăzi a apărut explicația pentru ce se va pune în ele. 

Tanti Lenuța din comuna clujeană Chinteni, i-a dat veste la ora șase dimineața actorului Bogdan Bob Rădulescu să fie prezent la tăiatul porcului la ea acasă. 

Aseară o pus Mircea Bravo clip fain cu bunica din Chinteni care îi zice, în clip, că trebuie să cumpere încă o ladă frigorifică pentru că vine porcul proaspăt de Crăciun și nu are unde-l depozita. Asta era aseară la 8. Azi dimineață la 6 am primit veste de la Tanti Lenuța să mă prezint la dumneaei să o ajut cu porcul. Am avut presimțire de aseară de când am văzut clipul că mi se pregătește ceva. Și azi de dimineață, în timp ce lucram, mi-o zis bunica să fac clip pentru Mircea și pentru Cristian să le transmit următoarele:”

Cei doi s-au amuzat într-un clip plin de voie bună și au făcut apel la Mircea Bravo să îi aducă o lada frigorifică pentru a depozita carnea de porc provenită din urma sacrificării animalului. 

Să aduci lada (frigorifică - n. red.), mă, că porcu-i în ocol (curte - n. red.) (...) voi nu participați (la tăiere - n. red.), numa' cu camera?” i-a transmis tanti Lenuța „nepotului” Mircea Bravo.

Voi ați pus clipul de ieri seara exact pentru momentul acesta. De la 7 dimineața suntem aici cu ăsta (porcul - n. red.). Hai cu camera să faci un vlog”, a spus actorul clujean Bob Rădulescu.

 

Comenteaza