Ca la noi, la nimeni! O femeie din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a mințit că e refugiată din Ucraina pentru a primi ajutoare

Ca la noi, la nimeni! O femeie din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a mințit că e refugiată din Ucraina pentru a primi ajutoare
| Foto: digi24.ro

O femeie din Sibiu are dosar penal după ce s-a prezentat la un centru unde existau bunuri alimentare şi nealimentare pentru refugiaţi şi a cerut produse, sub pretextul că este persoană care a fugit din Kiev, Ucraina, de teama războiului.

Un sibian, organizator al unei campanii umanitare destinate sprijinirii refugiaţilor din Ucraina, a mers, duminică seara, la Poliţia Sibiu şi a reclamat faptul că o femeie necunoscută s-a prezentat la un punct de colectare din municipiul Sibiu unde, sub pretextul că este refugiată din Kiev-Ucraina, l-ar fi determinat pe bărbat să-i doneze mai multe bunuri alimentare şi nealimentare.

„În cauză, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, iar în urma investigaţiilor efectuate cu celeritate, poliţiştii au reuşit identificarea femeii, o sibiancă în vârstă de 32 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, constând în bunuri de igienă personală, alimente, jucării şi rechizite şcolare, a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Comenteaza