Ca la raliu pe Autostrada Transilvania, în Cluj. Vitezomani lăsați fără permis și cu amenzi uriașe

Ca la raliu pe Autostrada Transilvania, în Cluj. Vitezomani lăsați fără permis și cu amenzi uriașe
| Foto: ipj cluj

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A3 au efectuat, în perioada 30 noiembrie  – 3 decembrie, activități pentru supraveghere și control al traficului rutier, cu accent pe combaterea excesului de viteză. Ca rezultat, mai mulți șoferi vitezomani au primit amenzi usturătoare.

Polițiștii au reținut în perioada amintită, 19 permise de conducere, dintre care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru alte abateri.

Un bărbat de 29 de ani, din județul Brăila, a fost depistat, în data de 2 decembrie, în jurul orei 12.20, de polițiști cu ajutorul aparatului radar, pe Autostrada A3, circulând cu viteza de 216 km/h. Acesta s-a ales cu permisului de conducere suspendat pentru o perioada de 120 de zile și cu o amendă de 1305 de lei.

Un alt conducător auto de 27 de ani, din județul Mureș a fost depistat de polițiști, la data de 1 decembrie, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe Autostrada A3, cu viteza de 203 km/h. În acest caz s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 120 de zile și aplicarea amenzii in valoare de 1305 de lei.

De asemenea, la data de 1 decembrie, în jurul orei 12.40, un șofer, de 35 de ani, a fost prins în timp ce circula cu autoturismul cu viteza de 203 km/h. Totodată, acesta nu a respectat semnalele polițiștilor rutieri pentru oprire. În cauza s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 150 de zile și aplicarea amenzii în valoare de 3480 de lei.

Un alt șofer de 18 ani, din județul Mureș, a fost prins, la data de 30 noiembrie, în jurul orei 15.10, pe Autostrada A3, circulând cu viteza de 193 km/h. Totodată, acesta avea un comportament agresiv, iar polițiștii l-au sancționat cu o amendă de 2175 de lei. De asemenea, tânărul a rămas și fără carnetul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile.  

loading...
Comenteaza