Cadavrul unui bărbat neidentificat, găsit într-un canal. A murit înecat după ce i s-a făcut rău

Cadavrul unui bărbat neidentificat, găsit într-un canal. A murit înecat după ce i s-a făcut rău
Cadavrul neidentificat al unui bărbat a fost găsit ieri, la orele 15:30, în râul Someş, într-un canal de deversare a Hidrocentralei Floreşti.

Martorii oculari spun că în momentul când a fost găsit, victima era dezbrăcată de la brâu în jos, în partea superioară având două-trei rânduri de haine.

Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, a declarat pentru ZIUA de CLUJ următoarele: "Corpul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În urma examinării sumare a cadavrului nu s-au constatat urme de agresiune şi s-a stabilit c-ar fi vorba de un cetăţean în vârstă de 40 - 50 de ani. Cercetările continuă pentru identificarea persoanei şi stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul".

Cadavrul necunoscutulului a fost autopsiat în această dimineaţă de către medicii legişti clujeni, în prezenţa unei echipe de criminalişti de la IPJ Cluj. Concluziile legiştilor au fost că bărbatul a murit încecat în apa râului, iar lipsa pantalonilor acestuia sugerează că omul îşi făcea nevoile fiziologice.

Medicii au prelevat probe biologice din trupul bărbatului, în vederea efectuării unor examene toxicologice, care să stabilească dacă respectivul consumase sau nu înainte de deces băuturi alcoolice.

Acesta e cel de-al doilea caz din 2015 în care cadavrul unui bărbat este găsit în canalul unei hidrocentrale din zonă. În urmă cu câteva săptămâni un bătrân în vârstă de 80 de ani, căzut accidental în canalul de deversare al Hidrocentralei Gilău, a fost recuperat după o săptămână de căutări de către scafandrii Facultăţii de Speologie din Cluj-Napoca.

Comenteaza