Campania de strângere de fonduri pentru Melissa continuă la Târgul de Crăciun de la Conti

Campania de strângere de fonduri pentru Melissa continuă la Târgul de Crăciun de la Conti
Campania de strângere de fonduri pentru operaţia Melissei Dan, o micuţă de opt ani care are nevoie de zece mii de euro pentru a fi operată la un spital din Bologna, Italia, continuă în acest sfârşit de săptămâna la cel mai mare Târg de Crăciun din Cluj-Napoca care se desfăşoară la Hotelul Continental până în 23 decembrie.

Campania "Salvează o zână" a fost demarată de ZIUA de CLUJ, Realitatea TV Cluj, Provincianews.ro şi revista Bulevard. "Continuarea campaniei "Salvează o zână" va avea loc sâmbătă şi duminică în cadrul Târgului de Crăciun de la Hotel Continental. În fiecare zi evenimentul va începe la ora 17:00 şi va dura până la ora 20:00", a declarat Alexandra Irimie, PR manager al Târgului de Crăciun.

În cadrul evenimentului de strângere de fonduri va avea loc o demonstraţie de sculptură în fructe şi dovlecei organizată de Sebastian Bătinaş de la Craving Delicatese. "Vor fi fructe glazurate în ciocolată care vor putea fi achiziţionate de către vizitatori, iar banii vor fi donaţi în contul Melissei Dan. Duminică, o tânără solistă, Ioana Moldovan, va încânta publicul cu colinde cântate la chitară şi voce. Activităţile vor fi organizate lângă bradul de Crăciun pentru a induce atmosfera sărbătorilor de iarnă şi pentru a încuraja vizitatorii Târgului să participe la campania "Salvează o zână". Vom avea şi o cutie în care trecătorii vor putea dona bani pentru Melissa", a declarat Irimie. Clujenii pot dona bani pentru Melissa pe toată durata târgului. În cadrul evenimentului de la Hotel Continental, clujenii achiziţiona decoraţiuni, bijuterii, accesorii handmade, dulciuri şi prăjituri pe care le pot oferi celor dragi. Evenimentul este organizat de Wow Group în parteneriat cu I Love Cluj şi va fi condus de Geta Ungurean.

Comenteaza