Campanie de donaţii pentru singurul taxi comunitar din Cluj: "Acem peste 80 de curse pe lună"

Campanie de donaţii pentru singurul taxi comunitar din Cluj:
Bărboşii nonconformişti de la Beard Brothers strâng bani pentru întreţinerea singurului taxi comunitar din Cluj.

Evenimentul va avea loc în 7 aprilie, la Golfee, iar atmosfera va fi întreţinută de Art's Cool, Calling Memphis şi The Backtrackers. Donaţia recomandată este 15 lei. 

"Acum, șoferi sunt voluntari Beard Brothers, însă numărul curselor depășește 80 pe lună, ceea ce înseamnă că se cere un șofer full time. Și benzină. Multă benzină. Toți banii încasați din intrare se duc către cauză. Iar donații se pot face câte vreți", spun bărboşii. 

Beard Brothers a strâns, în urmă cu doi ani, 15.000 de euro tot din donaţii şi a cumpărat o maşina Volkswagen Caddy pe care a transformat-o în taxi comunitar. Serviciul este gratuit. 

Şi Primăria Cluj-Napoca încearcă să implementeze acest serviciu. De peste 10 ani. ZIUA de CLUJ scria, în decembrie 2016, că municipalitate a anunţat că va oferi o autorizaţie de taxi unui investitor care va dori să se implice în acest proiect. Investitorul ar urma să dispună de o maşină specială cu care să transporte persoanele cu dizabilităţi şi să fie apelat ori de câte ori există asemenea nevoi în oraş.

Comenteaza