Video Când va fi remediat "craterul" de pe şoseaua surpată Dej - Baia Mare. Constructorul, bun de plată

Când va fi remediat "craterul" de pe şoseaua surpată Dej - Baia Mare. Constructorul, bun de plată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a intrat pe fir în cazul şoselei surpate de lângă Cluj.

Directorul CNAIR, Narcis Neaga, a discutat la Cluj cu reprezentanții FCC Construccioni SA despre deteriorările apărute recent pe DN 1C, între Dej și Baia Mare. 

''În urma discuțiilor, antreprenorul s-a angajat să prezinte săptămâna viitoare o soluție pentru remediarea problemelor. Constructorul a efectuat deja foraje și investigații pentru a determina cauzele degradărilor apărute pe acest drum național", transmite CNAIR.

Antreprenorul a afirmat că lucrările de remediere vor începe la sfârșitul acestei luni și vor dura aproximativ 60 de zile. Având în vedere că acest drum este în perioada de garanție, antreprenorul va suporta costurile reparațiilor.

 

O bună porțiune din DN1C, între Dej și Baia Mare, s-a surpat în urmă cu câteva săptămâni, formându-se un crater adânc de câțiva metri în carosabil. Lucrările de reabilitare a DN1C între Dej și Baia Mare – în valoare totală de 241 milioane de lei plus TVA – au debutat în urmă cu 9 ani, fiind executate de FCC, o companie cu capital spaniol.

 

Comenteaza