Captură impresionantă de cannabis în Cluj FOTO/VIDEO

Captură impresionantă de cannabis în Cluj FOTO/VIDEO
O cultură de cannabis a fost descoperită de către poliţişti într-o localitate din judeţul Cluj. Aproape 100 de kg de droguri au fost ridicate în urma percheziţiilor.

În zilele de 21 şi 22 septembrie 2016, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj au efectuat percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, cu vârstele de 59 şi 61 de ani, bănuiţi de cultivarea ilicită de droguri şi trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost depistată o cultură ilicită de droguri, 589 de plante de cannabis, de aproape 100 de kilograme, precum şi fragmente vegetale mărunţite de cannabis şi aparatură, substanţe nutritive şi alte accesorii necesare cultivării plantelor.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul anului 2016, bărbaţii ar fi cultivat plante de cannabis pe o parcelă de teren de circa 600 mp.

Bărbatul de 61 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi poliţişti de la Poliţia Municipiului Dej şi jandarmi.

 

 

Comenteaza