Cariera de tâlhar începe la 14 ani în Cluj

Cariera de tâlhar începe la 14 ani în Cluj

Un tânăr și-a început cariera de tâlhar la doar 14 ani. Acesta i-a fost ajutor unui alt tânăr de 26 de ani, când au amenințat într-un parc dintr-un oraș din județul Cluj, alți trei tineri cu acte de violență având asupra lor un obiect contondent, încercând să obțină de la aceștia bunuri sau sume de bani. 

”La data de 8 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla, au pus în executare 2 mandate de aducere pe numele unui tânăr de 26 de ani și un minor de 14 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Din cerecetări, a reieșit faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, cei în cauză, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Gherla, ar fi abordat 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care i-ar fi amenințat cu acte de violență având asupra lor un obiect contondent, încercând să obțină de la aceștia bunuri sau sume de bani, dar fără să reușească acest lucru.

Asfel că, la data de 8 aprilie a.c., polițiștii l-au reținut pe tânărul de 26 de ani, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Activitățile au fost derulate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, a anunțat IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Polițiștii clujeni nu au făcut precizări cu privire la ce se va întâmpla după ce au pus în executare mandatul de aducere al minorului de 14 ani care și-a început cariera în tâlhărie calificată atât de devreme. Fiind minor, cel mai probabil acesta își va putea continua specializarea în ”tâlhărie” până la majorat. 

Comenteaza