Casă de vacanță vandalizată, în Beliș. Barcă distrusă și camere de supraveghere dispărute

Casă de vacanță vandalizată, în Beliș. Barcă distrusă și camere de supraveghere dispărute
| Foto: Arhiva

Polițiștii din Beliș au identificat și depistat un clujean bănuit că ar fi pătruns prin efracție în curtea casei de vacanță a persoanei vătămate.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Beliș au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

"Conform probatoriului administrat, la data de 1 iunie, cel în cauză - un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns prin efracție în curtea casei de vacanță a persoanei vătămate, din comuna Beliș, ar fi distrus o barcă de agrement și ar fi sustras două camere video de supraveghere. Prin faptele sale, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu de circa 12.000 de lei", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

În urma identificării și depistării bărbatului, polițiștii au reușit recuperarea camerelor video. Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza