Cât de siguri suntem la Cluj? „Hai să-i batem pe ăştia doi!" Doi studenţi, "caftiţi" cu pumnii şi picioarele în cartierul Mănăştur

Cât de siguri suntem la Cluj? „Hai să-i batem pe ăştia doi!
Una dintre victime s-a ales şi cu fractură de piramidă nazală, cealaltă a scăpat mai ieftin.

Străzile Clujului nu sunt mai sigure decât cele din Bronx, cel puţin pe timp de noapte. Turdenii Alexandru şi Marius, de 25 - respectiv 21 de ani, studenţi la Cluj-Napoca, au aflat-o pe pielea lor. Ei locuiesc, în gazdă, într-un apartament situat pe aleea Gârbău din cartierul Mănăştur. Sâmbătă noapte, cei doi au ieşit în oraş, unde au participat la spectacolele de jazz din Parcul Central, după care au petrecut câteva ore într-un club. Duminică dimineaţă, pe la ora 3.00 aceştia au ajuns în faţa blocului unde locuiesc, după o plimbare făcută din centrul oraşului şi până acasă.

Chiar când să intre în scara blocului, Alex şi Marius au fost întâmpinaţi de doi tineri, cu vârste apropiate de a lor.  Unul dintre ei i-a spus celuilalt, doar atât: „Hai să-i batem pe ăştia doi!" Nemaişovăind nicio secundă, au tăbărât pe cei doi studenţi, începând să le care, „profesionist", pumni în figură. După ce tinerii s-au prăbuşit la pământ, atacatorii au continuat să-i „toace" cu picioarele. „Şi, pentru că mă tot ridicam de la pământ, le stârneam tot mai mult furia celor doi, care - de ciudă - mă loveau şi mai tare, în timp ce pe Marius, care nu se mai ridica, au încetat să-l mai lovească," povesteşte Alex, care, pe lângă numeroase contuzii, s-a ales şi cu o fractură de piramidă nazală.

Tinerii bătuţi au dat imediat alarma, astfel că la faţa locului şi-au făcut apariţia, rapid, poliţiştii şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. "Din fericire, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi, pe o stradă aflată în apropiere, iar noi am ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde medicii ne-au acordat primul ajutor şi ne-au făcut diverse investigaţii. Acum, imediat după ce ni se vor elibera certificatele de la I.M.L., ne prezentăm la secţia de poliţie din Mănăştur ca să facem plângere penală pe numele agresorilor", adaugă Alex.

După ce i-au consultat pe cei doi studenţi, medicii de la I.M.L. Cluj le-au eliberat acestora certificate medico-legale în care le recomandă: lui Alex - 16 de zile de îngrijiri medicale, iar lui Marius - 4.

 

 

Comenteaza