Foto Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată! Lisa are un nou cămin

Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată! Lisa are un nou cămin
| Foto: Facebook/Kola Kariola
Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată!
Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată!
Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată!
Cățelușa abuzată de bărbatul din Luna a fost salvată! Lisa are un nou cămin

Lisa, cățelușa care a fost violată de bărbatul din comuna clujeană Luna a fost preluată de organizația pentru protecția animalelor Kola Kariola.

Reprezentanții asociației Kola Kariola au reușit, după "zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km între Turda - Cluj - Câmpia Turzii, zeci de cereri peste cereri" să preia cățelușa abuzată sexual. 

”Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km între Turda - Cluj - Câmpia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres și nervi, cât pentru 10 ani, nemâncare, pachete întregi de țigări și zeci de cafele, toate astea ca să putem elibera cățelușa Lisa!

Timp de 8 luni a stat sechesteata de un dement in libertate, probabil tot 8 luni abuzata zilnic. Daca lucrurile functionau in Romania, problema se putea rezolva in doar 2 ore si diabolicul era acum in puscarie.

Nu vreau sa ma plang, dar nu am sa pot exprima vreodata lupta dusa, cat am strans din dinti, cate am fost nevoit sa accept doar ca sa vad interesul acestei cateluse.

Multumesc Dlui Director Dsvsa Cluj, multumim echipei de politisti din cadrul Politiei Campia Turzii si nu in ultimul rand prietenelor noastre, Avocat Cosmina Cerva si Avocat Cristas Petre pentru eforturile depuse.

Acum mancam prima oara pe ziua de azi si vom reveni cu un live din camera de hotel unde acum micuta Lisa, dupa un control veterinar si o sedinta spa, se odihneste linistita.

Pentru voi toti, cei care ne-ati sustinut nu am cuvinte suficiente de multumire! Viata Lisei de acum inainte este datorata voua!

Va iubesc!

Si in primul rand Lisa a fost salvata datorita Doamnei care a anuntat acest caz! Felicitari Doamna pentru curaj!”, au scris pe Facebook reprezentanții Kola Kariola.

Reprezentanții ONG-ului au lansat o petiție on-line, cerând iubitorilor de animale să-i susțină în demersurile pe care le fac în vederea preluării cațelușei abuzate.

"Vin cu o rugaminte mare catre toti cei care in acest moment de acasa sau de oriunde din alta parte ne sustin in toate demersurile pe care le facem in vederea preluarii catelusei abuzate.
Va rugam nu injurati, nu amenintati pentru ca nu asa puteti ajuta! Cand va punem la dispozitie adresele de mail publice o facem doar pentru a va exprima doleantele, nicidecum pentru a injura si ameninta.
Nu uitati ca noi, cei de aici de pe pagina, suntem cei buni, cei care respecta viata, cei care incearca sa faca dreptate NUMAI legal acestor animale greu incercate.
Retineti faptul ca injuraturile si amenintarile nu fac altceva decat sa incurce cursul lucrurilor, ba mai mult ne incurca cursul rezolvarii cazului. Multumim pentru intelegere!", au transmis aceștia pe Facebook.

Comenteaza