Caz controversat: prostituată de 15 ani violată de un bărbat aflat în arest la domiciliu

Caz controversat: prostituată de 15 ani violată de un bărbat aflat în arest la domiciliu
Un caz ciudat s-a petrecut în judeţul Cluj: o prostituată de 15 ani a acceptat, apoi a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat şi a fost violată. Bărbatul a fost arestat la domiciliu, dar, culmea, la data faptelor era deja în blocat în casă de justiţie pentru o altă faptă.

O adolescentă din Dej, prostituată la 15 ani, a povestit în faţa anchetatorilor cum a fost violată de un bărbat cu care, iniţial, acceptase să întreţină relaţii sexuale pe bani. Ea s-a urcat în mașina acestuia după ce au negociat tariful, dar a fost pălmuită, plimbată cu mașina prin tot orașul până s-a terminat benzina, trimisă să cumpere carburant cu sticla, dusă acasă la acuzat, obligată să întrețină raporturi sexuale și apoi eliberată, scrie clujust.ro. Tânăra s-a dus acasă şi s-a culcat. A doua zi s-a prostituat din nou, iar când a ieșit din "tură" a mers la Poliție să reclame violul din seara anterioară.

Tânăra, în calitate de persoană vătămată, a povestit anchetatorilor în mod detaliat modul în care a fost luată cu mașina în noaptea de 26 spre 27 ianuarie de către Mihai Cristian Balog, care îşi spunea "Mihai jandarmul", și ce s-a întâmplat după aceeea. Acuzatul a fost arestat la domiciliu de către un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Dej.

"Persoana vătămată relatează că ar fi imobilizat-o, dezbrăcând-o în acelaşi timp de pantaloni, apoi a întreţinut un raport sexual cu acesta fără finalizare, după care un alt raport sexual. Persoana vătămată arată că i-a solicitat să nu întreţină raporturi sexuale cu ea, spune că s-a zbătut, s-a opus, chiar a plâns", scrie în motivarea judecătorului.

Fata nu are însă raport de la medicul legist, iar judecătorul a identificat o serie de probe ilegale la dosar. În acest dosar, Mihai Balog - care nu a recunoscut faptele - a primit măsura arestului la domiciliu.

Culmea este că acesta era deja în arest la domiciliu la data faptelor din acest dosar, fiind luată această măsură în august 2014 pentru că a condus băut, a refuzat să sufle în aparatul alcooltest și era să lovească o mașină de poliție. El a primit de la Judecătoria Dej o pedeapsă de un an şi 10 luni de detenţie şi aşteaptă să se judece recursul.

Comenteaza