Caz ȘOCANT! Fetiță de 9 ani, violată de doi bărbați din Cluj. Mama copilei ar fi știut totul, ba chiar ar fi asistat la unele scene

Caz ȘOCANT! Fetiță de 9 ani, violată de doi bărbați din Cluj. Mama copilei ar fi știut totul, ba chiar ar fi asistat la unele scene

O fetiță de doar 9 ani a fost violată de iubitul mamei, dar și de către un prieten al acestuia, iar mama copilei chiar ar fi asistat la scenele de groază.

Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată în data de 18 noiembrie 2022, de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

Potrivit Ziarul Unirea, în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului.

Totodată, a fost reținută și mama fetiței, femeia fifiind acuzată de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, la Judecătoria Aiud s-a dispus cercetarea celor trei persoane în stare de arest preventiv.

Fetița de 9 ani se află într-un centru de tip familial al DGASPC Alba, unde i se oferă consiliere psihologică pentru a depăși efectele traumelor.

Comenteaza