Ce a răspuns Emil Boc când a fost întrebat dacă şi-ar dori să fie preşedinte

Ce a răspuns Emil Boc când a fost întrebat dacă şi-ar dori să fie preşedinte
| Foto: Facebook

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este la al cincilea mandat în oraşul de pe Someş, iar între 2002 şi 2012 a fost şi premierul României, într-o perioadă dificilă în care criza a afectat toate ţările lumii.

Chiar înainte de a fi câştigătorul celui de-al cincelea mandat la primăria oraşului, mulţi cetăţeni din ţară i-au admirat hărnicia edilului, întrebând dacă "nu poate fi clonat" domnul primar din Cluj-Napoca deoarece şi ei şi-ar dori un astfel de primar în oraşele lor. De ce? Deoarece şi-a suflecat mânecile, nu o dată, şi a arătat că face treabă în oraş. Alţii se întreabă, însă, dacă acceptând o funţie mai înaltă în stat nu ar putea scoate România din impasul în care se află.

Întrebat dacă ar accepta una din cele două funcţii importante ale statului fie cea de preşedinte, fie cea de premier, edilul şef din Cluj, Emil Boc, a fost categoric. Acesta spune că nu va candida pentru postul de preşedinte şi că nu şi-ar dori nici să revină la Palatul Victoria. 

„Exclus. Nu mă interesează nici una nici altă. Pe una am exersat-o , pe cealaltă am văzut-o. Cu alte cuvinte, este loc pentru alţii. Pe mine mă interesează ca viaţa la Cluj să fie cât mai bună pentru cetăţenii pe care îi reprezint şi care mi-au acordat o uriaşă încredere”, a spus Boc, într-un interviu acordat pentru AlephNews.

El a vorbit în schimb despre marile proiecte de infrastructură ale Clujului - metroul, trenul urban, centura metropolitană şi Autostrada Transilvaniei, tehnologiile verzi nepoluante şi alternative la maşină ca mijloc de transport proiecte spre care îşi concentrează acum toată atenţia.

Comenteaza