Ce nu faci pentru iubire când știi că ai dat-o în bară. Varianta a la Cluj FOTO

Ce nu faci pentru iubire când știi că ai dat-o în bară. Varianta a la Cluj  FOTO
Proprietarul unui autoturism din Cluj-Napoca va avea o surpriză când va merge să-și ia mașina parcată pe strada București. Dacă va fi una plăcută sau nu, doar el poate decide.

Se pare că o domnișoară, posibil iubita lui, i-a greșit cu ceva destul de grav și acum se teme să nu-și piardă jumătatea. În consecință, a recurs la un gest disperat prin care speră să-i câștige iertarea. Mai precis, i-a ornat capota BMW-ului cu petale de flori aranjate în formă de inimioară și a decorat mașina cu post-it-uri cu mesaje la subiect: "Te iubesc! Iartă-mă!".

De dragul imaginaţiei, ne-am permis să presupunem că proprietarul maşinii este un el, iar autorul "tunning"-ului, o ea. Sigur că situaţia reală poate fi diferită. Dacă ştiţi cumva detalii adevărate ale poveştii, completaţi-le la comentarii.

Tot acolo vă invităm să ne spuneţi, ca un exerciţiu de imaginaţie, cât de grav credeţi că a greşit domnişoara şi dacă el ar trebui sau nu să o ierte în urma acestui demers.

PS: După publicarea acestui articol, proprietarul a curăţat rapid maşina de post-it-uri şi de petale de trandafir.

PS 2: Cititorii ne-au scris pe Facebook că maşina ar fi proprietatea unei domnişoare, respectiv că iertarea este cerută de un tânăr domn. Noi l-am iertat deja, îi dorim să o facă şi ea :)

Comenteaza