Ce puteţi face pe Cetăţuie în cadrul evenimentului Cluj Never Sleeps

Ce puteţi face pe Cetăţuie în cadrul evenimentului Cluj Never Sleeps
Organizaţiile de tineret implicate în programul Cluj-Napoca Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015, organizează o serie de evenimente în cea mai lungă zi de vineri din an, din 21 spre 22 iunie.

În cadrul evenimentului, asociaţia EvolArts propune diverse activităţi sportive şi concerte pe Cetăţuie.

Vineri 21 iunie, se va desfăşura începând cu ora 18, atelierul de Capoeira Angola, cu percuţie afrobraziliană, muzică vie şi dans. De asemenea, Marina Albu se va afla pentru prima dată la Cluj-Napoca, încercând prin performance şi instrumentele conexe activităţii sale artistice, să ridice semne de întrebare şi să genereze un spaţiu de dezbatere. Seara se va încheia cu o petrecere de socializare, contribuind la cea mai scurtă noapte din an, ,,albă" pentru Cluj.

Sâmbătă 22 iunie, toţi cei care nu au avut ocazia până acum să experimenteze căţăratul, vor avea la dispoziţie un panou de escaladă. Această activitate are nu doar un scop sportiv, ci şi recreativ, fiind dedicată atât copiilor, cât şi adulţilor, oferindu-li-se îndrumare, ajutor şi permanentă supraveghere. Cetatuia Graff Jam este un concurs de graffiti şi street art cu premii, unde artiştii de artă urbană îşi vor exprima creativitatea pe panouri special amenajate.

A doua seară a programului CLUJ NEVER SLEEPS pe Cetăţuie se va încheia cu un workshop de muzică improvizată, denumit Scratch versus Percuţii, cu riffuri de chitară, linii de bass, trompete, sunete de pian, controlate de mâinile ce merg înainte şi înapoi pe disc, iar pe de altă parte, mâini care bat la tobe, de la tempouri apăsate până la ritmuri delirante.

Vezi calendarul de evenimente pregătit pentru cea mai lungă zi din an

Etichete
Comenteaza