Ce răspunde Paszkany după controlul Gărzii Financiare la CFR Cluj

Ce răspunde Paszkany după controlul Gărzii Financiare la CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj, a recunoscut astăzi că gruparea pe care o conduce a intrat în vizorul Gărzii Financiare. Finanțatorul campioanei en titre a României susține însă că n-are nicio emoție, deoarece toate actele sunt în regulă.

„Este vorba despre documentele de transfer ale jucătorilor Lacina Traore și Mikael Dorsin. Nu-mi fac nicio grijă, la clubul nostru activitatea este auditată de o altă companie independentă, apoi de auditorul de LPF și, cel mai important, de UEFA, care face audit și pe plan fiscal, și juridic", explică Paszkany.

"Credeți-mă, de-a lungul carierei mele în economie am vândut foarte multor companii, și la nicio tranzacție n-am avut un audit atât de minuțios și atât de temeinic precum cel de la UEFA! Cei de acolo, dacă te găsesc cu orice chichiță, încearcă să nu-ți dea banii care îți revin sau încearcă să rețină penalități din banii respectivi. Suntem singurul club din România care a obținut bani de la UEFA deoarece documentele erau perfecte. Nu știu de ce Garda Financiară a cerut aceste acte. Întrebați-i pe cei care trimit mesaje prin intermediul presei! Există o anumită instituție în Cluj care trimite mesaje prin intermediul presei. Orice document au ei nevoie, cei de la club sau de la compania de contabilitate le pun la dispoziție. Unii poate că mai primesc și informații de pe la colțuri, poate că trebuie să-și justifice și ei activitatea", a spus astăzi Arpad Paszkany, conform evy.ro.

Ivorianul Lacina Traore a evoluat la CFR Cluj din 2008 și până în 2011, când s-a transferat la Kuban Krasnodar (de unde, ulterior, a ajuns la Anji Mahacikala), iar suedezul Mikael Dorsin a îmbrăcat tricoul echipei din Gruia în primăvara anului 2008, după care a revenit la formația norvegiană Rosenborg.

Etichete
Comenteaza