Video Ce s-a întâmplat pe o cursă Wizz Air care a decolat de la Cluj, spre Italia. Pasagerii au izbucnit în aplauze

Ce s-a întâmplat pe o cursă Wizz Air care a decolat de la Cluj, spre Italia. Pasagerii au izbucnit în aplauze

Pasagerii unui zbor Wizz Air care a decolat de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca cu destinația Italia au avut parte de un eveniment inedit în timpul zborului, la peste 12.000 de metri altitudine.

Elevii Liceului de muzică Sandro Pertini din Genova, care se întorceau de la un eveniment organizat în țara noastră, au interpretat „Paolo e Francesca”, episod desprins din Divina comedie a lui Dante, operă literară transpusă în cântec de Marco Ferretti. Tinerii interpreți au primit aplauzele pasagerilor și ale personalului de bord, transmite rotalianul.com.

„Doamnelor și domnilor – s-a auzit la un moment dat anunțul făcut de o însoțitoare de bord – în curând, un grup de cântăreți a cappella (fără acompaniament instrumental – n.r.) ne vor încânta cu cântecele lor. Sperăm să vă placă surpriza noastră!” După interpretarea elevilor, pasagerii au aplaudat încântați.

„Revenind după o experiență splendidă la Cluj, cu ocazia Săptămânii limbii italiene în lume, ansamblul vocal al Liceului de muzică Sandro Pertini din Genova, sub bagheta lui Luca Dellacasa, a interpretat în zbor „Paolo e Francesca” de Marco Ferretti, la peste 12.000 de metri altitudine.

Calitatea sunetului nu poate reda pe de-a-ntregul valoarea performanței care a fost extrem de apreciată de toți pasagerii, precum și de personalul de bord al companiei Wizz Air”, spune profesorul Alberto Macrì de la liceul respectiv, care a postat pe Facebook spectacolul din avion. 

Comenteaza