Ce se întâmplă de Revelion 2020 în alte oraşe din țară: petreceri retro la Sibiu și Timișoara, super-concerte la Constanţa, Iaşi şi Craiova

Ce se întâmplă de Revelion 2020 în alte oraşe din țară: petreceri retro la Sibiu și Timișoara, super-concerte la Constanţa, Iaşi şi Craiova

Primăriile marilor oraşe au pregătit pentru localnici şi turişti petreceri în aer liber de Revelion, cu focuri de artificii şi concerte ale unor trupe şi artişti cunoscuţi.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

La Cluj-Napoca, pentru sfârşitul anului 2019, Primăria a pregătit momente artistice cu interpreţi de muzică etno, dance şi live band, care vor crea o atmosferă memorabilă, oferind un spectacol energizant, pentru toate gusturile. Detalii AICI

Premieră la Galaţi. Gălăţenii vor avea trei petreceri de Revelion organizate de Primărie

Gălăţenii vor avea, în premieră, două petreceri stradale de revelion şi două focuri de artificii. Acestea vor fi organizate de Primăria Galaţi, una în locul consacrat de pe platoul din faţa Sălii Sporturilor şi alta într-un cartier de la periferia oraşului. De asemenea, municipalitatea va organiza Revelionul pensionarilor, la Patinoarul acoperit.

Gălăţenii din cartierul Micro 40 vor avea, pentru prima dată, petrecere cu foc de artificii la ei acasă. Primăria a anunţat că va organiza Revelionul în aer liber în acest cartier, astfel încât să ofere o alternativă celor care nu doresc să meargă în locul cunoscut pentru organizarea petrecerilor stradale. Ambele petreceri vor avea dj, anunţă municipalitatea gălăţeană.

„Este o premieră faptul că Primăria municipiului Galaţi organizează, de Revelion, la miezul nopţii, în două locuri din oraş - pe platoul din faţa Sălii Sporturilor şi în cartierul Micro 40, petrecere cu focuri de artificii. Atmosfera va fi întreţinută de DJ, între orele 23.00 şi 1.00. Pentru desfăşurarea evenimentului, în noaptea Reevelionului vor fi restricţii de trafic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Tot în Galaţi, va fi organizat tradiţionalul Revelion al pensionarilor. Peste o mie de persoane care au cumpărat biletele subvenţionate de Primărie vor petrece între ani în interiorul Patinoarului Dunărea. În preţul biletului sunt incluse masa şi momentele artistice oferite de organizatori.

Autorităţile din Buzău au pregătit, pentru noaptea dintre ani, un spectacol şi un foc de artificii, bugetul alocat fiind de aproximativ 100.000 de euro. Sunt aşteptate aproximativ 5000 de persoane.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şi în acest an, de Revelion, este organizat un spectacol în Piaţa Daciei, începând cu orele 19.
Vor urca pe scenă, printre alţii, Carla’s Dreams, Alex Calanca&Band, Igor Cuciuc, Elena Sima, Dora Ungureanu sau Gabriela Bolocan.

„Avem artişti şi pentru tineri, dar şi pentru persoane care preferă muzica populară. Avem şi un patinoar în zonă. La miezul nopţii va fi foc de artificii, tradiţional”, a declarat Constantin Toma.

Piteştenii sunt aştepaţi, la cumpăna dintre ani, în Piaţa Primăriei Piteşti. Trupa Bere Gratis va susţine un concert între 23.15 şi 00.30, iar la miezul nopţii va fi organizat un spectaculos foc de artificii care va marca venirea Noului An.

Primăria Timişoara a pregătit un „retro Revelion”

„Retro Revelionul” de la Timişoara va prilejui celor prezenţi întâlnirea cu trupă suedeză Rednex. Trupa a dobândit notorietate datorită piesei ”Cotton Eye Joe”, înregistrând un succes notabil şi prin alte materiale discografice apărute de-a lungul timpului.

Alături de Rednex, cei prezenţi se vor bucura şi de momentele artistice semnate de trupele Akcent şi Phaser, precum şi de recitalul artistei Sandra N.

Trecerea în noul an va fi marcată cu un foc de artificii.

Revelion retro şi în Piaţa Mare din Sibiu şi torţe pe pârtie, la Păltiniş

Sibienii şi turiştii care vor fi în noaptea de Revelion în Sibiu pot petrece în Piaţa Mare, alături de The Motans, Feli, dar şi de artişti consacraţi din anii '70- '80, precum Corina Chiriac, Luminiţa Anghel, Daniel Iordăchioaie şi Adrian Daminescu. Concertul începe la ora 21.30.

La miezul nopţii, intrarea în noul an va fi marcată de un foc de artificii.

Cei care vor petrece noaptea dintre ani pe pârtie, la Păltiniş, vor putea folosi toate instalaţiile de transport pe cablu gratuit. De asemenea, la miezul nopţii, instructorii şcolii de schi şi snowboard de la Păltiniş vor coborî principala pârtie a complexului cu torţe, colorate iar ratrack-urile vor lansa sute de artificii. Petrecerea dintre ani se va desfăşura în apreski şi în jurul butoaielor cu foc, alături de FunkyDrop, DJ-ul ce va anima seara de Revelion la Păltiniş.

Revelionul în stradă la Iaşi: Irina Rimes, Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi un foc de artificii de 10 minute

Şi ieşenii sunt aşteptaţi să petreacă noaptea dintre ani în faţa Palatului Culturii.

„Dorim să aducem câteva nume pe care le-am găsit disponibile, în ultima clipă am fost nevoiţi din nou să modificăm. Am găsit-o disponibilă pe Irina Rimes, trupa Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi trupa No Stress. Este un buget rezonabil, mai redus decât cel de anul trecut, care a fost mai redus decât cel de acum doi ani şi tot aşa. Desigur, la trecerea dintre ani, focul de artificii pe care îl vom executa de lângă Palatul Culturii aşa cum l-am avut şi la sărbătorile oraşului", declara Mihai Chirica, primarul Iaşului.

În faţa Palatului Culturii urmează să fie montată o scenă modulară, dotată cu o instalaţie de lumini şi un sistem video compus din două ecrane laterale.

Focul de artificii va dura minim 10 minute.

Constanţa a pregătit pentru noaptea dintre ani oferte dintre cele mai diversificate: de la petrecerea de Revelion organizată în Piaţa Ovidiu, unde vor cânta artişti consacraţi şi unde intrarea va fi liberă, la petreceri retro, Glitter Gala sau pachete cu nopţi de cazare şi banduri cu muzică live la hotelurile de pe litoral.

În noaptea dintre ani, Ştefan Bănică, Andra şi Voltaj vor cânta în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Intrarea este gratuită, iar la miezul nopţii organizatorii au pregătit un spectaculos foc de artificii. Petrecerea începe la ora 22:00. Pentru pregătirile şi buna desfăşurare a evenimentelor care vor avea loc în noaptea de Revelion, municipalitatea a blocat pentru opt zile mai multe străzi din centrul vechi, unde accesul va fi strict pietonal.

La Craiova, mii de oameni sunt aşteptaţi să petreacă, de Revelion, în centrul oraşului. Autorităţile au scos din visterie peste 300.000 de lei pentru un spectacol în aer liber care va dura aproximativ 5 ore. Startul distracţiei va fi dat la ora 20.30, iar printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Antonia, Alina Irimia, Mark Stam, DJ Vonotek&Lori. Nu vor lipsi nici focurile de artificii care sunt programate pentru miezul nopţii şi care vor dura aproximativ 15 minute.

La Târgu Jiu, cei care doresc să se căsătorească la Poarta Sărutului de Revelion s-au putut înscrie pînă în 20 decembrie. Începând din acest an, Primăria Târgu-Jiu a anunţat că nu mai este nevoie ca cel puţin una dintre persoane să aibă domiciliul în oraş.

Primăria Arad propune şi în acest an Revelion la kilometrul 0. Startul petrecerii va fi dat la ora 22:00 când pe scena din faţa Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Progresiv A. De la 22:45 vom fredona alături de Francesco Napoli, refrene ca “Marina” şi “Balla Balla”. Începând cu ora 23:30, timp de mai bine de o oră, solistul şi actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, aduce la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii, "Where Do You Go", "My Promise" ori "Please Don’t Go".

Momentul de la miezul nopţii va fi marcat de un spectaculos show de artificii ce va dura cu aproximaţie 10 minute.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza