Ce spune Con-A după ce a primit contractul de conservare la Sala Polivalentă: pe şantier au fost 31 de angajaţi

Ce spune Con-A după ce a primit contractul de conservare la Sala Polivalentă: pe şantier au fost 31 de angajaţi
Oficialii companiei care execută lucrările de conservare la Sala Polivalentă spun că pe şantier au dislocat 31 de angajaţi şi că imediat după semnarea contractului cu Primăria Cluj-Napoca a trecut la relizarea organizării de șantier.

 

"Publicația Ziua de Cluj a informat eronat cititorii, aducând în acest fel atingere numelui și reputației firmei CON-A, cum că angajații companiei noastre ar fi părăsit șantierul imediat după încasarea banilor", spun oficialii Con-A după ce ziuadecj.ro a arătat că angajaţii au plecat de pe şantier după doar câteva zile de muncă, înainte de Crăciun. "Angajații au procedat conform obligațiilor contractuale, iar banii vor fi încasați pentru activitatea și serviciile prestate de CON-A doar după ce acestea vor fi realizate în baza devizelor lunare de lucrări și a bugetului prevăzut, informație care poate fi verificată și confirmată de beneficiar - Primăria Municipiului Cluj-Napoca".

Con-A mai arată că angajaţii dislocaţi pe şantierul de la Cluj vin din Sibiu, "nu din Moldova unde, tendențios a fost remarcat că „este mână de lucru ieftină".

"Așa cum am procedat în cazul tuturor lucărilor pe care compania noastră le-a derulat sau le derulează, noi abordăm fiecare proiect cu maximă seriozitate și bună credință, cu respect față de investiția făcută. Am dat dovadă mereu de respect și față de autorităţile publice și deciziile pe care le-au luat", adaugă aceştia.

Comenteaza