Ceaţa perturbă în continuare traficul aerian de pe Aeroportul Cluj. Două curse au întârzieri

Ceaţa perturbă în continuare traficul aerian de pe Aeroportul Cluj. Două curse au întârzieri
Ceaţa cauzează în continuare probleme pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. În această dimineaţă, două zboruri au fost întârziate din cauza ei.

"Unul dintre ele trebuia să plece de pe Aeroportul Otopeni şi să ajungă la 08:40 la Cluj, iar ulterior să plece lşa 09:05 spre Viena. Celălalt zbor, de pe acelaşi aeroport, trebuia să ajungă la 09:05 şi săs e reîntoarcă spre Bucureşti la 09:30", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Iuliu Pop, directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

El mai precizează că în acest moment condiţiile meteorologice sunt mult mai bune şi că aşteaptă veşti de la Bucureşti pentru a vedea când vor decola aeronavele.

Ceaţa cauzează în mod constant probleme aeroportului clujean. În dimineaţa zilei de marţi, patru curse aeriene interne şi externe au avut întârzieri din cauza acestui fenomen meteorologic.

La începutul lunii octombrie, conducerea aeroportului anunţa că începând cu data de 13 noiembrie, problemele cauzate de ceaţă vor fi atenuate semnificativ, datorită unei investiţii de modernizare a balizajului.

Comenteaza