Cei 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a Angliei, sărbătoriţi la Cluj

Cei 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a Angliei, sărbătoriţi la Cluj
Peste 100 de persoane au participat ieri, la cazinoul din Parcul Central, la sărbătorirea “Jubileului de Diamant” al Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Marii Britanii, care împlineşte în acest an 60 de ani de la încoronarea sa.

La evenimentul organizat de Şcoala Internaţională şi de British Business Group Transylvania (BBGT) au participat ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, şi primarul interimar Radu Moisin, preşedintele Asociaţiei Little People, Shajjad Rizvi, omul de afaceri Sorin Dan, consulul onorific al Olandei la Cluj, Wonter Rejters, Mihaela Rus, proprietara agenţiei de publicitate Vitrina, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, Şerban Ţigănaş, dar şi Dorin Aşchilean, directorul general al societăţii ACI.

"În acest an marcăm Jubileul de Diamant al Reginei nu doar în Anglia. Este un an minunat pentru britanici. Este a doua oară în istorie când un monarh împlineşte 60 de ani pe tron şi vom organiza Jocurile Olimpice şi Paralimpice la Londra. Îi doresc mult succes României la jocurile olimpice şi paralimpice, mai puţin la acelea unde concurează împotriva Marii Britanii", a spus, în faţa auditoriului său, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Acesta a lăudat iniţiativa oamenilor de afaceri englezi, care odată cu festivitatea de sărbătorire a Jubileului de Diamant al Reginei au lansat şi organizaţia BBGT, dar şi echipa "Hope" de înotători de la Liceul pentru Deficienţi de Vedere, care vor face parte din lotul naţional al României la Jocurile Paralimpice de la Londra. La rândul său, primarul Radu Moisin le-a oferit câte o diplomă de excelenţă, în semn de recunoaştere a activităţii pe care o desfăşoară în Cluj, lui Shajjad Rizvi şi Suneel Sharma, co-fondatori ai BBGT.

"Ofer aceste diplome de excelenţă în semn de mulţumire şi pentru buna colaborare pe care o avem cu clubul oamenilor de afaceri vorbitori de limba engleză", a declarat Moisin. În cadrul evenimentului, s-a ţinut un toast în cinstea Reginei Elisabeta a II-a şi a avut loc o licitaţie de prăjituri "cupcakes" şi de mingi de fotbal de la cluburile Chelsea şi Manchester United, banii strânşi fiind destinaţi unor burse pentru elevii fără posibilităţi de la Şcoala Internaţională şi pentru copiii cu dizabilităţi.

 

Comenteaza