Cel mai așteptat joc din ultimii ani dă „semne de viață”. Primul trailer pentru GTA 6 a fost anunțat oficial

Cel mai așteptat joc din ultimii ani dă „semne de viață”. Primul trailer pentru GTA 6 a fost anunțat oficial
| Foto: insider-gaming.com

După mai bine de 10 ani de când a fost lansat Grand Theft Auto (GTA) V, Rockstar Games, compania care produce franciza, a anunțat când apare primul trailer pentru mult-așeptatul GTA VI.

Grand Theft Auto (GTA) VI este foarte probabil cel mai așteptat joc din ultimii ani. Mai exact vreo 10, deoarece cam atât a trecut de la lansarea ultimului titlu GTA.

Ultimul Grand Theft Auto (GTA V) a fost lansat pe 17 septembrie 2013, acum mai bine de 10 ani, iar în ultimii cinci, fanii seriei au tot așteptat un nou titlu GTA de la Rockstar Games, compania care produce acest joc. Însă aceștia nu au lansat vreo informație oficială despre joc.

Asta până acum...

Astăzi, compania a anunțat într-un comunicat pe site-ul oficial că va lansa trailer-ul pentru următorul joc Grand Theft Auto, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Rockstar Games.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm faptul că la începutul lunii decembrie vom lansa primul trailer al următorului joc Grand Theft Auto”, se arată în comunicatul oficial semnat de Sam Houser, președintele și co-fondatorul Rockstar Games.

Comenteaza