Centru de consiliere pentru şomeri, pe bani europeni, inaugurat astăzi la Cluj

Centru de consiliere pentru şomeri, pe bani europeni, inaugurat astăzi la Cluj
Centrul de Ocupare Nord-Vest, adresat şomerilor şi persoanelor din regiunea de nord-vest a ţării, aflate în căutarea unui loc de muncă, a fost inaugurat astăzi.

Centrul a fost dezvoltat în cadrul unui proiect care beneficiază de co-finanţare europeană şi „oferă gratuit şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea de Nord-Vest pachete integrate de sprijin pentru dezvoltarea competenţelor şi reintegrarea pe piaţa muncii, urmând să preia, până în 2012, cel puţin 400 persoane", se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanţii centrului.

Între serviciile care vor fi oferite se numără informare, consiliere şi mediere pentru găsirea unui loc de muncă, dar şi cursuri de dezvoltare personală şi cursuri de specializare, pentru activităţi precum „manager SSM", „manager al sistemelor de management a calităţii" şi „manager de proiect".

Centrul este situat pe Bulevardul Eroilor, nr. 16, etajul 1 şi va fi deschis de luni până joi între orele 10-14 şi vineri între orele 12-14.

 

Comenteaza