Cercetaşii României se pregătesc pentru Cluj Capitala Europeană a Tineretului

Cercetaşii României se pregătesc pentru Cluj Capitala Europeană a Tineretului
Tinerii cu vârste între 18 şi 21 de ani se pot înscrie în Filiala Cluj a Cercetaşilor României. Ei vor putea organiza diferite evenimente dedicate Clujului, Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Tinerii din Cluj-Napoca pot pregăti diferite evenimente incluse în programul Cluj Capitală Europeană a Tineretului în 2015, dacă se înscriu în programul Youth Skills Academy. Proiectul este derulat de Cercetaşii României şi presupune, într-o primă fază, un stagiu gratuit de pregătire, care va avea loc sâmbătă şi duminică, la Bastionul Croitorilor.

"Prin acest proiect noi, Cercetaşii din Cluj, dorim să vă ajutăm pe voi, tinerii între 18 și 21 de ani, să vă dezvoltați competenţele necesare pentru a realiza la rândul vostru proiecte de voluntariat, şi să vă organizaţi într-o echipă puternică în acest sens. (...) După aceste două zile aventuroase o parte din voi veţi fi aleşi să mergeţi într-o călătorie mai lungă: veţi participa ca voluntari la realizarea unui eveniment local si a unuia naţional iar la final, cu aceste cunoştiinţe, va veţi ocupa de propriul proiect pentru municipiul Cluj Napoca", invită filiala locală a Cercetaşilor României.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este gratuit. Înscrierea la training se face în urma înscrierii pe site-ul Filialei Cluj a Cercetaşilor României.

 

Comenteaza