Cerere mare pentru un zbor Cluj-Iași, dar nu are cine-l opera

Cerere mare pentru un zbor Cluj-Iași, dar nu are cine-l opera
| Foto: realitatea.net

Directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră, susţine că există cerere mare pentru zborurile Iaşi-Timişoara şi Iaşi-Cluj-Napoca, dar ”nu prea avem companii capabile să deschidă rute interne noi”, întrucât pentru acest lucru e nevoie de flotă aeriană pe măsură, dar şi resurse financiare importante.

”Avem nevoie de curse noi interne de la Iaşi către Timişoara şi Cluj-Napoca. Există cerere mare pentru zborurile Iaşi-Timişoara şi Iaşi-Cluj. Am discutat acest lucru şi cu directorii celor două aeroporturi şi încercăm să găsim soluţii. Problema în momentul de faţă este că nu prea avem companii capabile să deschidă rute interne noi. Pentru a le deschide trebuie să ai flotă, dar şi posibilităţi financiare importante”, a afirmat directorul Romeo Vatră.

În 2022, traficul înregistrat pe Aeroportul ieşean s-a ridicat la peste 1,5 milioane de pasageri, iar în acest an sunt aşteptaţi să tranziteze aeroportul Iaşi aproape două milioane de persoane.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza