CERT Transilvania caută voluntari pentru plantarea a 10.000 de puieți: "Voi trebuie să aduceți doar un strop de chef de muncă și mult drag de pădure"

CERT Transilvania caută voluntari pentru plantarea a 10.000 de puieți: "Voi trebuie să aduceți doar un strop de chef de muncă și mult drag de pădure"
| Foto: CERT Transilvania

Asociația CERT Transilvania continuă campaniile de împădurire în Cluj și îi așteaptă pe cei care vor să dea o mână de ajutor, sâmbătă, în cadrul acțiunii, cu unelte pentru săpat, mănuși, apă de băut, masa de prânz și, în caz de nevoie, sprijin cu transportul către locație.

Acțiunea va avea loc sâmbăta viitoare, pe 4 noiembrie, în Jucu.

"Ne dorim să petrecem alături de voi, o zi specială, sădind viață și punând umărul la un viitor mai verde pentru copiii noștri.

Vă așteptăm așadar, pe 4 noiembrie, să plantăm 10.000 de puieți pe o suprafață de 2 ha și să ne bucurăm de o zi în natură alături de cei dragi.

Voi trebuie să aduceți doar un strop de chef de muncă și mult drag de pădure, iar noi vă vom aștepta cu toate cele necesare: unelte pentru săpat, mănuși, apă de băut, masa de prânz și, în caz de nevoie, sprijin cu transportul către locație", transmit cei de la Asociația CERT Transilvania.

Programul zilei:

  • ora 8:45 – participanții care au menționat că au nevoie de transport, sunt așteptați pentru îmbarcarea în autocare, in parcarea de la capatul strazii Plevnei – coordonate gps

La autocar se va afla o listă nominală cu persoanele repartizate. Participanții sunt rugați să respecte locurile desemnate. Plecarea spre locația evenimentului de plantare se va efectua la ora 9.

  • ora 9:30 – participanții care se deplasează cu mijloace proprii de transport , sunt așteptați la locație. Regasiti coordonatele gps pentru zona de platare marcate prin link-ul de mai jos :
     Locație plantare:

În ambele locații voluntarii vor fi așteptați de cei din cadrul Asociației CERT-Transilvania care îi vor îndruma către zona de desfășurare a evenimentului.

  • ora 10 – instructajul privind protecția muncii, informarea privind tehnica de plantare și împărțirea pe echipe;
  • ora 10:30 – acțiunea de plantare propriu-zisă;
  • ora 13-14 – masa de prânz – gulaș la ceaun;
  • ora 14:30 – îmbarcarea în autocare sau mijloacele de transport proprii și revenirea în Cluj-Napoca.

Participarea se face în baza înscrierii prealabile, prin completarea formularului disponibil aici.

 

Comenteaza