CERT-Transilvania, suport logistic pentru centrele de carantină din Cluj şi dezinfectanţi pentru medici

CERT-Transilvania, suport logistic pentru centrele de carantină din Cluj şi dezinfectanţi pentru medici
| Foto: Facebook/CERT Transilvania

CERT-Transilvania a cumpărat dezinfectat şi mănuşi pentru medicii din Cluj şi caută furnizoril de aparate de ventilaţie şi echipamente medicale de protecţie.

"Mai mult decat oricand este imperativ sa fim responsabili, de dragul nostru si al celor dragi , sa respectam masurile menite sa impiedice raspandirea virusului COVID-19 dar si sa fim SOLIDARI cu cei care lupta in prima linie pentru a avea grija de persoanele aflate in spitale, in centrele de izolare si carantina si nu in ultima instanta, de noi toti.

Pentru inceput, CERT-Transilvania a oferit suport logistic echipelor ce supravegheaza centrele de carantina de la munte. De asemenea, am achizitionat 300 de litri de dezinfectant si 10.000 de manusi ce vor fi donate eroilor nostri din primele linii de aparare. Continuam cu demersurile pentru identificarea furnizorilor de aparate de ventilatie si echipamente medicale de protectie ( masti, halate, manusi ) si achizitia acestora in cel mai scurt timp. Daca ne puteti oferi sugestii privind astfel de furnizori, dati-ne de stire! Daca nu, si un share poate face minuni", au transmit reprezentantii CERT.

Comenteaza