Cesaria Evora se retrage din activitate chiar înaintea concertului de la Cluj. Vezi de unde îţi recuperezi banii pe bilete

Cesaria Evora se retrage din activitate chiar înaintea concertului de la Cluj. Vezi de unde îţi recuperezi banii pe bilete
Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, "care a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune", a anunţat că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, printre care se numără şi cele din România.

"Cântăreaţa nu îşi va onora concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele săptămâni", se precizează în comunicatul emis de Lusafrica.

Printre concertele pe care Cesaria Evora le avea programate în perioada următoare se numără şi cele din România - la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Concertul de la Cluj era programat în 7 octombrie.

Astfel, "Diva desculţă", cum este supranumită cântăreaţa Cesaria Evora, urma să cânta din nou pentru fanii săi din România, pe 5 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, într-un concert organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.

Cesaria Evora i-a anunţat pe organizatorii din România că aceasta a fost internată de urgenţă într-o clinică privată din Paris, din cauza unor grave probleme de sănătate. Doctorii care o au în grijă au declarat că şansele că aceasta să mai poată concerta vreo data sunt minime, motiv pentru care toate cele trei concerte din România, dar şi cele din Yerevan şi Paris au fost anulate şi nu reprogramate. "Pacientei de 70 de ani i s-a identificat tensiune ridicată, diabet zaharat cu pericol de insuficienţă renală, pe un fond predispus la un atac cerebral, motiv pentru care am recomandat repaus total", au declarat Dr. Bertrand Petruisetu şi Dr. Zerah cardiologul Cesariei, de la American Hospital din Paris.

Organizatorii concertului de la Cluj au anunţat pe Facebook că, începând din 26 septembrie 2011, va începe returnarea contravalorii biletelor de intrare vândute la birourile Diesel Events din P-ta Unirii 10. 

Comenteaza