Video Cheful de Sf. Ion de la Casa de Cultură din Chinteni s-a lăsat cu scandal. "Primăriţa de fier" a Clujului îi face plângere penală lui Sergiu Sotelecan

Cheful de Sf. Ion de la Casa de Cultură din Chinteni s-a lăsat cu scandal. "Primăriţa de fier" a Clujului îi face plângere penală lui Sergiu Sotelecan

Lucia Magdalena Suciu consideră regretabil comportamentul lui Sergiu Sotelecan din seara de 7 ianuarie de la Căminul Cultural din Chinteni, unde acesta ar fi provocat un scandal şi ar fi folosit un limbaj suburban la un eveniment privat. Sotelecan îi transmite primăriţei din Chinteni că lucrurile nu stau aşa cum a fost informată. 

"Apreciez ca fiind absolut regretabil ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, 7 ianuarie 2023, la un eveniment privat, organizat de domnul Eugen Jașcău. Prin cererea depusă la Primăria comunei Chinteni, domnul Eugen Jașcău a solicitat închirierea Casei de Cultură Chinteni pentru data mai sus menționată, în intervalul orar 17:00 – 24.00. Acest program a fost asumat atât de autoritățile publice locale, cât și de organizatori.

Menționez că eu nu am participat la acest eveniment, fiind plecată din localitate. Prin dispoziție, a fost desemnat polițistul local din cadrul aparatului de specialitate al primarului, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. Domnul Sergiu Sotelecan nu a figurat pe lista invitaților la acest eveniment, el sosind, în jurul orei 23:00, alături de unul dintre participanți.

Faptul că la eveniment au participat persoane din afara comunei Chinteni, cărora din respect, li s-a permis accesul, nu le dă acestora dreptul de a provoca scandal, de a folosi un limbaj suburban sau de a nu respecta legislația în vigoare. Consider că indiferent cine suntem sau indiferent de unde venim, este necesar să respectăm regulile stabilite de organizator.

Sunt convinsă că autoritățile competente vor lua măsurile care se impun, în cel mai scurt timp. Precizez totodată că voi înregistra, alături de colegul meu, polițist local o plângere penală pentru ultraj, la Parchetul de pe lână Judecătoria Cluj-Napoca", a transmis primarul din Chinteni, Lucia Magdalena Suciu pe pagina de Facebook.

Sotelecan îi transmite primăriţei din Chinteni, Lucia Magdalena Suciu, că lucrurile nu stau aşa cum a fost informată şi că omul ei l-a păzit de când a intrat în Casa de Cultură, ca nu cumva să ajungă la microfon. Într-o postare de pe pagina de Facebook, Sergiu Sotelecan îi explică primăriţei punctul său de vedere cu privire la ce s-a întâmplat în seara de 7 ianuarie. 

Comenteaza