Chiosul renovat se redeschide. Vezi cum arată

Chiosul renovat se redeschide. Vezi cum arată
Vineri se va redeschide restaurantul Chios, care a trecut printr-o perioadă de renovare.

Restaurantul va fi inaugurat cu ocazia celei de-a 11-a ediţii a Balului Rotary, eveniment organizat de Clubul Rotary Parc Cluj.

În decursul renovărilor nu s-a umblat la structura restaurantului, doar i s-a dat o nouă înfăţişare, s-a lucrat la culori şi la podeaua care în loc de marmură are acum covor, totul devenind, astfel, mai primitor. Terasa Chios va fi şi ea redeschisă peste aproximativ două săptămâni.

"Mâine este Balul Rotary care de fiecare dată a avut loc la Chios, însă de data aceasta este o premieră, deoarece are loc la Chiosul refăcut, care are o nouă faţă şi care, sperăm noi, să aducă un plus de prospeţime sălilor de evenimente din Cluj", a spus Sorin Dan, proprietarul restaurantului Chios.

Restaurantul cumpărat în anul 2000, prin licitaţie, de către oamenii de afaceri clujeni Dorel Goia, Radu Şter şi Mircea Ilea, a suferit câteva renovări de atunci, iar în 2013 i-a fost dat spre închiriere lui Sorin Dan, proprietarul hotelului City Plaza şi cel care a pus bazele Festivalului de Film Comedy Cluj.

Etichete
Comenteaza