CicloMoşul e gata de pornire. Programul evenimentelor

CicloMoşul e gata de pornire. Programul evenimentelor
Cea de-a patra ediţie a CicloMoşului, marşul caritabil pe bicicletă organizat de Asociaţia Clujul Pedalează în preajma sărbătorilor de iarnă, este pe cale să înceapă.

Participanţii se vor întâlni sâmbătă de la ora 17:00 în faţa statuii lui Matei Corvin din Piaţa Unirii, de unde vor porni pe Bd. Eroilor spre P-ţa Avram Iancu. În continuare, se vor deplasa pe Calea Dorobanţilor, aleea Bibliotecii, Bd. 21 Decembrie 1989, str. Memorandumului, Calea Moţilor, str. George Coşbuc şi aleea Stadionului, punctul final fiind nou construita Sală Polivalentă.

Ajunşi la destinaţie, vor fi întâmpinaţi de peste 400 de elevi de la Liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere, care vor susţine un spectacol.

Astfel, de la 17:00, grupul Armonia Music, condus de Rada Stan, se alătură evenimentului caritabil şi va oferi cadoul lor muzical, prin tinerii solişti Evelin Budai, Rareş Mariş şi Mălina Mureşan şi prin chitaristul Lukacs Robert Zoltan.

De la 17:15 până la 17:45 este rândul corului clasei a IV-a C de la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduţă", condus de învăţăoarea Maria Vâlcan şi de profesoara Gloriana Feri, să întreţină atmosfera. Pe scenă va urca şi ansamblul "Dor clujean", ce va fi acompaniat de orchestra de muzică populară a şcolii.

Urmează un scurt număr de dans sportiv oferit de echipa "Diamond dance", formată din Andrei Lonca şi Daria Meseşan, iar corul bărbătesc de la Inspectoratul de Jandarmerie Cluj-Napoca va susţine, de la 17:55 la 18:05, un moment artistic.

În continuare, clujenii sunt aşteptati să participe la spectacolul susţinut de principalii protagonişti ai serii: peste 400 de elevi de la Liceul special pentru elevii cu deficienţă de vedere, Şcoala Gimnazială "Kozmuta Flora" şi Liceul special pentru elevii cu deficienţă de auz.

La finalul evenimentului va avea loc momentul comun "Moş Crăciun cu plete dalbe", ce va marca sosirea CicloMoşilor cu cadouri.

Comenteaza