Cine a fluturat steagul României la concertul Imagine Dragons de la UNTOLD

Cine a fluturat steagul României la concertul Imagine Dragons de la UNTOLD
| Foto: Mirela Retegan

Mirela Retegan de la Gașca Zurli a ținut să afle cine a fluturat steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de la Untold: "Vreau să te întâlnesc și să-ți strâng mâna. Habar nu ai ce sentimente am trăit eu, datorită gestului tău".

Mirela Retegan, spune că datorită persoanei care a ținut sus steagul României tot timpul concertului Imagine Dragons de vineri, a trăit senzații extraordinare.

"Omule care aseară ai ținut steagul României tot concertul Imagine Dragons , dacă exiști cu adevărat, da-mi un semn. Vreau să te întâlnesc și să-ți strâng mâna.
Habar nu ai ce sentimente am trăit eu, datorită gestului tău.
Nu mi-am putut lua ochii de la steagul de pe stadion.
În masa de zeci de mii de oameni, cineva a fluturat un tricolor aproape două ore.
Steagul acela îmi amintea în fiecare secundă că asta se întâmplă în România și că acolo, pe stadion, erau români. Altfel, aș fi crezut că sunt într-o capitală europeană", a scris Mirela Retegan, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Duminică, cunoscuta organizatoare de petreceri și spectacole pentru copii a transmis că a fost găsit cel care ținea sus steagul la concert.

"Maya a găsit “omul cu steagul” și mi-au trimis un mesaj. E Alin Pandaru, așa cum Știați deja, mulți dintre voi. De astăzi îl știu și eu. (...) o sa ma văd cu Alin la Bucuresti și promit să vă spun toată povestea", a transmis Mirela Retegan.

Comenteaza