Cine e femeia de afaceri clujeancă moartă în accidentul de autocar din Muntenegru

Cine e femeia de afaceri clujeancă moartă în accidentul de autocar din Muntenegru
Femeia din Cluj moartă în tragicul accident rutier din Muntenegru este o femeie de afaceri de 50 de ani.

Femeia decedată în accident se numea Aurora Morar, o femeie de afaceri.

 

Familiile persoanelor decedate în accidentul produs în Muntenegru au fost anunţate ieri de echipe mixte formate din poliţişti şi psihologi, nouă dintre victime fiind din capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj, au declarat oficiali din poliţie, pentru Mediafax.

Reprezentanţii Prefecturii Cluj au declarat că nu li s-a comunicat încă nimic oficial, dar că există informaţii cum că într-adevăr ar fi o femeie din Cluj între victimele incidentului. Conform Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Cluj, familia femeii a fost anunţată de către un echipaj mixt format din poliţist şi psiholog. Numele acesteia nu va fi făcut public până când Institutul de Medicină Legală Bucureşti nu încheie protocolul de identificare. Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, victima, care ar fi avut aproximativ 50 de ani, era o femeie de afaceri, Aurora Morar, activă în domeniul vânzării de carte.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18:00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului. Guvernul a decis ca ziua de astăzi, 26 iunie, să fie zi de doliu naţional pentru victimele accidentului din Muntenegru. Hotărârea privind declararea zilei de doliu naţional a fost aprobată ieri, în şedinţă specială a guvernului.

Conform actului normativ, drapelul va fi arborat în bernă la instituţiile şi autorităţile publice centrale şi locale, precum şi la sediile partidelor, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ şi cultură, misiunilor diplomatice, punctele de trecere a frontierei, aeroporturi, porturi, gări şi autogări, pe pavilionul navelor.


Aceeaşi obligaţie revine şi persoanelor fizice dacă arborează drapelul României la domiciliu sau la reşedinţă. Posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi instituţiile de cultură îşi vor adapta programul în mod corespunzător. Premierul Victor Ponta a arătat că regula arborării drapelului naţional în bernă va trebui aplicată chiar dacă miercuri, 26 iunie, era şi Ziua Drapelului, arătând că nu crede că este chiar un moment de sărbătoare.

 

Comenteaza