Cine era tânărul care a fost găsit mort în lacul de la Țaga

Cine era tânărul care a fost găsit mort în lacul de la Țaga

Trupul bărbatului dispărut în apele din Lacul Țaga Mare a fost găsit de scafandri după mai multe ore de căutări.

Scafandrii clujeni au recuperat corpul persoanei dispărute aseară în lacul Țaga Mare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani din din județul Bistrița-Năsăud. Acesta a fost dat dispărut după ce, în timp ce înota în lac, s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului și nu a mai fost văzut.

Corpul bărbatului a fost găsit cu ajutorul sonarului de pe barca de căutare-salvare și a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili exact cauza decesului.

"La data de 29 iunie a.c, Poliţia Municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Țaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului și nu a mai fost văzut.

Au fost demarate operațiuni de căutare, iar în cursul zilei de azi, în jurul orei 11.30, a fost găsit cadavrul bărbatului.

A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza