Cine erau cele două persoane care au murit după ce au căzut cu mașina în Tarnița

Cine erau cele două persoane care au murit după ce au căzut cu mașina în Tarnița

Trupurile celor două persoane, găsite și scoase din apă după ce au căzut cu mașina în lacul Someșul Cald, au fost identificate.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați care au căzut cu mașina marți seara în lacul de acumulare de la Someșul Rece. 

"În urma activităților de căutare efectuate, în lacul Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale.

Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările și circumstanțele în care a avut loc evenimentul", au transmis  reprezentanții IPJ Cluj.

Trupurile celor doi au fost găsite miercuri de către echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo sprijinite de scafandri ISU Cluj. Autoturismul care se presupunea că a căzut în ape a fost identificat de către scafandri Salvamont-Salvaspeo pe fundul lacului. Acesta cât și corpurile, recuperate până în acest moment, au fost găsite la o adâncime de cca 15m.

Comenteaza